Resultaten voor kookstudio

kookstudio
KOOKSTUDIO-IJSSELSTEIN-HOME.
Gooische Kookstudio Catering Kookworkshops Naarden.
Onze kookworkshops zijn te reserveren in diverse themas voor z. Genieten van de verse seizoensgerechten van Gooische Kookstudio en niet zelf hoeven koken? Gooische Kookstudio biedt verschillende mogelijkheden voor uiteenlopende diners en lunches. De chefkoks van bereiden á la minute aan de kookeilanden diverse gerechten. U kunt hierbij kiezen uit een aantal. Heeft u een kookclub of wilt u een eigen kookclub beginnen? Wij bieden u de gelegenheid om hiervoor onze kookstudio exclusief te huren. Hierbij kunt u ook gebruik maken van onze chefkok en/of sommelier die deze avond graag begeleidt. Uiteraard stellen wij ook graag een kookworkshop voor u samen.
Kookstudio Amersfoort / Eemnes KookStudio Eemnes kookstudio eemnes prachtige veelzijdige plek. hier staan klaar ontvangen. voldoende plaats kooktafel voor.
10 oktober 2011 1437 Afgelopen vrijdag met ons team Thais en Sushi gekookt onder het toeziend oog van chef James en de zijnen. Geef ook uw reactie. KookStudio Eemnes een prachtige veelzijdige plek. KookStudio Amersfoort opent na 10 jaar een nieuwe. U vindt KookStudio Eemnes op de Noordersingel 20e in Eemnes. Wilt u meer informatie bel ons gerust op telefoon nummer 06 517 975 72. Nieuwe keuken modern mooi sfeervol en erg gezellig. Dat zijn de steekwoorden die onze nieuwe KookStudio kenmerken. KookStudio Amersfoort is verhuisd naar een nieuwe zeer sfeervol en goed uitgeruste locatie in Eemnes.
Kookstudio Kookworkshop Scheveningse Vis Kookworkshop Italiaanse keuken.
Kookstudio Scheveningen teamuitje kookworkshop kookcursus
Kookstudio Claire Culinair Eindhoven. Kookstudio Claire Culinair Eindhoven.
Allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring. Dát is wat Kookstudio Claire Culinair al ruim 18 jaar met veel plezier op diverse locaties in Eindhoven biedt. Geschikt voor een bedrijfsuitje teambuilding een vergadering of gezellig met vrienden en familie. Mooie gerechten en gezelligheid staan bij ons voorop! We starten met een aperitief en uitleg over het programma en het menu. Dan beginnen we met waar het om draait de gerechten! Samen koken we in een ontspannen sfeer. Wij zijn er voor begeleiding en vragen. Bijpassende wijnen kunnen natuurlijk niet ontbreken. Wij stellen bij elk menu een wijnarrangement samen dat perfect past bij de gerechten.
Kookstudio De Hengstheuvel.
In onze sfeervolle kookstudios organiseren wij kookworkshops voor groepen vanaf ongeveer 12 personen. Of je nu een inspirerende omgeving zoekt voor de afsluiting van een intensief dagprogramma of gezellig samen met vrienden familie collegas of relaties onder professionele begeleiding wil koken. Kookstudio De Hengstheuvel biedt voor ieder wat wils. Neem contact met ons op? Bij Kookstudio De Hengstheuvel staat samen koken centraal. Onze kookstudios zijn ideaal voor een korte cursus. Een dag vol besprekingen en toch van vroeg tot laat een scherpe blik en energie voor tien.
Kookstudiodegarde.
Bij de kookstudio maken we onder deskundige leiding van je gastheer Marc Jacobs van koken een feest! Laat je inspireren door ons uitgebreid aanbod van workshops. Samen koken is altijd gezellig én smaakvol. We hebben een ruim aanbod van mogelijkheden in onze kookstudio. Kookworkshops bijzondere avonden en je feestje vieren. In onze professionele en sfeervolle kookstudio hebben we een keuze van kwalitatieve en betaalbare workshops. In onze professionele en sfeervolle kookstudio hebben we altijd een mooie keuze van kwalitatieve en betaalbare workshops.
Kookstudio catering en kookworkshop Amsterdam Peter Pan.
Peter Pan Kookstudio Catering. Kookstudio Peter Pan verzorgt uw catering in Amsterdam en daarbuiten met hart en ziel. Voor onze catering werken we met de beste ingrediënten om de lekkerste buffetten diners of hapjes te verzorgen. Tijdens een kookworkshop in Amsterdam maken wij u op inspirerende manier wegwijs in de geheimen van de kookkunst. Een kookles met Peter Pan is een onvergetelijke ervaring. Catering in Amsterdam en omgeving. Onze professionele koks staan garant voor bijzondere catering in Amsterdam en daarbuiten of het nu gaat om een hapje bij de borrel of een 7-gangen diner.
Kookstudio De Mandemaaker. Kookstudio De Mandemaaker.
Wat wij u bieden. Hier vindt u onze kookworkshops. U kunt kiezen uit verschillende themas die uiteen lopen van het bereiden van verse vis tot een creatieve vegetarische kookworkshop. Samen koken en samen eten brengt makkelijker bij elkaar inspireert en motiveert en daarmee zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagde happening! Uiteraard is de gehele ruimte zowel kookstudio als proeflokaal exclusief voor u en uw groep gereserveerd! Klik hier voor een impressie. Wij hebben al kookworkshops bij een groepsgrootte van 30 personen voor 6000 euro p.p. inclusief diner inclusief consumpties inclusief receptuur inclusief uitleg en begeleiding van een professionele kok en niet onbelangrijk inclusief btw!

Contacteer ons

+  kookworkshop amsterdam
+  kinderkookworkshop
+  kindergerechten recepten
+  van der valk nootdorp
+  van der valk houten
+  workshop amersfoort
+  van der valk dordrecht live cooking
+  workshop Kinderfeestje
+  bakken met kinderen
+  kook workshop